14 DNE NA VRÁCENÍ záruka spokojenosti

RYCHLÉ DODÁVKY

PONAD 8000 kusy návrhů

Politika souborů Cookies

1. Webové stránky automaticky shromažďují pouze informace obsažené v souborech cookie.

2. Soubory (cookies) jsou textové soubory uložené v koncovém zařízení uživatele. Jsou určeny pro použití stránek webových stránek. Nejdříve obsahují název webové stránky vašeho původu, jedinečné číslo, čas ukládání na koncovém zařízení.

3. Provozovatel služby Guliwerkids.pl Ciba Renata ul. Mickiewicza 4 4 28-100 Busko-Zdrój je subjekt, který umístí soubory cookie do koncového zařízení uživatele a má k nim přístup.

4. Provozovatel webových stránek používá soubory (cookies), aby:

přizpůsobení obsahu webových stránek jednotlivým preferencím uživatele, nejprve tyto soubory rozpoznají, že jeho zařízení zobrazuje stránku podle svých preferencí;
přípravu statistik, které vám pomohou dozvědět se o uživatelských preferencích a chováních, analýza těchto statistik je anonymní a umožňuje přizpůsobit obsah a vzhled webových stránek aktuálním trendům, statistiky se také používají k vyhodnocení popularity webu;
možnost přihlášení na webové stránky;
udržování přihlašovacích údajů uživatele na každé další stránce webu.
5. Webové stránky používají dva základní typy souborů (cookies) - session a permanentní. Soubory sezení jsou dočasné, jsou uloženy, dokud opustíte web (zadáním jiné stránky, odhlášením nebo vypnutím prohlížeče). Trvalé soubory jsou ukládány do koncového zařízení uživatele, dokud nejsou uživateli odstraněny, nebo čas, který je výsledkem jejich nastavení.
6. Uživatel může kdykoli změnit nastavení svého prohlížeče tak, aby zablokoval použití souborů (cookies) nebo pokaždé, když získal informace o svém umístění v jeho zařízení. Další možnosti můžete zkontrolovat v nastavení svého webového prohlížeče. Vezměte prosím na vědomí, že většina prohlížečů je ve výchozím nastavení nastavena tak, aby přijímala ukládání souborů (souborů cookie) v terminálovém zařízení.
7. Provozovatel webových stránek informuje, že změny nastavení ve webovém prohlížeči uživatele mohou omezit přístup k některým funkcím webových stránek.
8. Soubory (cookies) používané webovými stránkami (umístěné v koncovém zařízení uživatele) mohou být zpřístupněny partnerům a inzerentovi, kteří s ním spolupracují.
9. Informace o nastavení webových prohlížečů jsou k dispozici v nabídce (nápovědě) nebo na webových stránkách výrobce.
10. Podrobnější informace o souborech (soubory cookie) naleznete na stránkách ciasteczka.org.pl

Politika souborů a soukromí

INFORMACE O SPRACOVÁNÍ GULIWERKIDS CIBA RENATA OSOBNÍ INFORMACE OSOBNÍCH UŽIVATELŮ
 
1. Následující informace jsou také k dispozici Uživateli v okamžiku shromažďování osobních údajů na webových stránkách Obchodu.
2. GULIWERKIDS CIBA RENATA je správcem osobních údajů obchodu. Správce zpracovává osobní údaje uživatelů v souladu s obecným nařízením o ochraně údajů ze dne 27. dubna 2016 (dále jen "RODO").
3. Kontakt s úředníkem pro ochranu údajů: guliwerkids@gmail.com nebo: Guliwerkids Ciba Renata ul. Michałiewicz 4 28-100 Busko-Zdrój tel 604427290
4. Osobní údaje uživatelů Store jsou zpracovávány mimo jiné v následujících oblastech:
   - za účelem výkonu uzavřel s uživatelskými smluv o prodeji zboží ze skladu na - základ zpracování dat budou v této dohodě případě správce schváleným jednacím obchodě.
  - Ke spuštění účtu Obchodního uživatele - základem pro zpracování dat bude v tomto případě smlouva uzavřená s administrátorem vytvořením účtu a přijetím předpisů Obchodu
  - Aby bylo možné provádět proces stížnost - v tomto případě, je základem pro transformaci povinnosti správce vyplývající z ustanovení zákona o záruky za vady prodávaného zboží.
  - Pokud uživatel souhlasí s oddělením souhlasu, na danou e-mailovou adresu Uživatele nebo jeho telefonní číslo, mohou být obchodní informace zaslány ohledně nabízeného zboží k prodeji
v Obchodě včetně propagačních nabídek - v tomto případě je základem pro zpracování uživatelských údajů jeho souhlas, který není povinný a může být kdykoliv zrušen
  - Za účelem zasílání personalizovaných marketingových zpráv uživateli na webových stránkách obchodu, např. Ve formě návrhu na nákup zboží pomocí profilování. Zprávy budou připraveny na základě analýzy provedené nákupy uživatele - na základě údajů Uživatele v tomto případě bude mít oprávněný zájem správce spoléhá na uvádění výrobků na trh nabízené v obchodě
  - Pro účely uvádění na trh - na adresu uvedenou uživatelem administrátor služby čas od času zasílat informace o naší nabídce, nebo Guliwerkids.pl nabídnout svým partnerům - základem pro zpracování vašich osobních údajů v tomto ohledu bude oprávněný zájem správce nebo jeho partneři se opírá o marketing uvedeno
 v nabídce zboží.
  - Uživatel může kdykoli vznést námitky proti zpracování svých osobních údajů ve výše uvedeném rozsahu kontaktováním Obchodu.
  - Ve statistické účely pro vnitřní potřebu správce - v tomto případě bude základem pro transformaci oprávněných zájmů správce spoléhá na shromažďování informací k tomu, aby pro rozvoj podnikání a přizpůsobení služeb potřebám členských Store
  -V cílem potvrdit výkon správcem své povinnosti a podat žádosti nebo bránit proti škodám, které mohou být podány proti správce, prevenci nebo odhalování podvodů - základ pro uživatelská data v tomto případě bude mít oprávněný zájem správce, který má chránit práva, povinnosti a potvrzení získání řádné odměny od klientů správce.

5. Při nákupu v Obchodě poskytuje Uživatel určité osobní údaje potřebné pro provedení kupní smlouvy. Odmítnutí poskytnout údaje potřebné k provedení objednávky vede k tomu, že Shop nedokáže dodržet kupní smlouvu. Uživatel není povinen souhlasit se získáním obchodních informací na poskytnuté e-mailové adrese nebo telefonním čísle poskytnutém k provedení uzavřené smlouvy o prodeji zboží. Pokud je udělen souhlas, může být kdykoli odvolán. Odstoupení od souhlasu nemá vliv na zákonnost zpracování před stažením.
6. Správce zpřístupní vaše osobní informace k subjektům, které s námi spolupracují při provádění smlouvy o prodeji zboží zakoupené uživatelem, včetně obdržení platby za nakoupené zboží, jakož i dodání zboží.
7. Nahlásil uživatele osobních údajů budou zpracovány během doby potřebné k plnění smlouvy o prodeji, jakož i nároky podnětu, stejně jako potvrzení toho, že povinnosti a nároku administrátorem nebo bránit proti škodám, které mohou být podány proti správce - ale ne déle než 10 let v den, kdy uživatel odešle své údaje administrátorovi.
8. Správce používá IT bezpečnost a organizační opatření, aby se minimalizovalo riziko úniku dat, zničení, rozpad, jako je například firewall systému, bezpečnostní systémy antivirového a anti-spam, interních postupů přístupu, zpracování dat a zotavení po havárii, a záložní systém běžící na na mnoha úrovních. Obchod poskytuje velmi vysokou úroveň bezpečnosti prostřednictvím využívání webových aplikací firewall (WAF) a bezpečnostní systém proti útokům DDoS, vysokou úrovní šifrování HTTPS / SSL v souladu s uznávanými osvědčenými postupy, práce s pečlivě vybrané poskytovatele hostingových služeb, kteří jsou certifikovány v oblasti řízení kvality a řízení bezpečnosti informací.
9. Za podmínek stanovených v RODO má Uživatel v souvislosti s těmito právy následující práva
zpracování osobních údajů správcem v souvislosti s potravinami: právo na přístup, aktualizujte ji, právo požádat o převod dat, mazat, objekt se zpracováním údajů a právo žádat omezení jejich zpracování.
10. Máte právo podat stížnost k předsedovi Úřadu pro ochranu osobních údajů v souvislosti se zpracováním osobních údajů správcem uživatelů.

Podle společnosti RODO máte v souvislosti s přenosem vašich osobních údajů řadu práv, jako například:

a) Právo na informace o tom, jak jsou zpracovány vaše osobní údaje - v případě otázek o tom, zda a jak se zpracovávají data, prosím kontaktujte nás pomocí sdílené na této kontaktní místo formuláře nebo zasláním informace na adresu guliwerkids@gmail.com

b) Právo na přístup a aktualizaci dat - vždy máte přístup k vašim osobním údajům na vašem účtu v obchodě. Údaje, které jste nám poskytli, můžete upravit a aktualizovat. Pokud jste si nevytvořili účet v obchodě, kontaktujte nás prostřednictvím kontaktního formuláře na této stránce nebo pište na náš inspektor ochrany údajů žádá o přístup k vašim datům - budeme poskytovat vám informace zpracovávat svá data a aktualizovat je na vyžádání,

c) Za podmínek stanovených v RODO máte také právo:
• Smazání dat - chcete-li zastavit zpracování vašich dat, můžete účet smazat v obchodě nebo ohlásit takovou žádost. Mějte však na paměti, že to není absolutním právem, a odmítáme odstranit ty z vašich dat, pro které máme základ pro jejich zpracování (např. Zavedení právní povinnosti nebo nároků nebo bránit proti škodám, které by mohly být namířené proti nám)
• Požadavky na omezení zpracování vašich dat,
• Bránit se zpracování vašich údajů, pokud je základem pro zpracování oprávněný zájem správce nebo plnění úkolů ve veřejném zájmu,
• Odejmutí souhlasu, pokud jsou údaje zpracovány na základě vašeho souhlasu,
• Přenos dat, je-li zpracování založeno na smlouvě nebo vašem souhlasu.